Dr Babčanji Šandora 20, Mali Iđoškontakt@stateofart.rs064 346 7 222

Smeštaj

Smeštajni kapacitet State of art-a raspolaže sa ukupno 18 ležajeva.  Sedam soba sa različitim rasporedom pružiće vam jedno potpuno novo i drugačije iskustvo.  Insipirisani umetnošću, artističkog  retro dizajna, boravak u ovim objektima svodi se pre svega komociju, ali i na inspiraciju za kreacijom. Pored soba, gostima je na raspolaganju i velika trpezarija za slobodno vreme,  kuhinja u kojoj svakog trenutka možete da se osvežite širokom ponudom prirodnih sokova, kafe ili čaja.

Sam ambijent u kojem je smešten State of art, odiše pre svega prirodom mirnim i tihim ambijentom.  Okruženo parkom, rekom i prirodnim zelenilom, veliko dvorište pruža vam mogućnost za potpunim opuštanjem i uživanjem , u kojem možete da se potpuno isključite Iz svakodnevice te posvetite sopstvemoj kreaciji. Za slobodno vreme, i rekreaciju, posetiocima je na raspolaganju i par bicikala kojima možete da obiđete okolinu Malog Iđoša i upoznate se sa lokalnim zanimljivostima.

Budući da ovde živimo umetnost, tako se odnosimo i prema hrani. Pažjivo odabrane namirnice naši kuvari za vas pretvoriće u prava mala umetnička dela, spremljena po tradicionalnim receptima.

Cenovnik sa detaljima možete pogledati ovde: